Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
Luuk

Gastenboek

Naam:
Bericht:Bold text: [b]text[/b]Italic text: [i]text[/i]Underline text: [u]text[/u]Strikethrough text: [s]text[/s]Center text: [center]text[/center]Image toevoegen: [img]http://www.kijkonzebaby.nl/fotos/foto.jpg[/img]Link toevoegen: [url]http://www.kijkonzebaby.nl/[/url] of [url=http://www.kijkonzebaby.nl/]Link text[/url]

Very HappyHappyHappyTastyWinkShockedrazzEmbaressedCoolSleepyConfusedLoveSadVery Sad or CryingCryingVery MadEvilSneakyYesNoIdea

carin loer schreef op 30 december 2013:
lieve luuk. fijn om te lezen dat je al een eigen plaatsje veroverd hebt in het gezin. je grote broer is helemaal gek met jou, net als de rest van de familie en zeker niet te vergeten je papa en mama. een nieuw jaar staat voor de deur. een jaar van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ontdekkingen. in dit nieuwe jaar ga jij ontdekken dat je benen hebt en daar veel mee kan doen. groei lekker door en blijf je lach geven aan ieder die het beste met je voor heeft. op naar het jaar 2014, op naar je eerste verjaardag! dikke knuffel van mama's tante carin.

carin loer schreef op 25 november 2013:
welkom op de wereld Luuk en in de familie.

Tante Janet schreef op 25 november 2013:
Hallo lieve Luuk,

Wat fijn dat jij eindelijk in de familie bent gekomen,
jij was een beetje te vroeg geboren en daarom moesten Papa en Mama naar het ziekenhuis in Winschoten waar jij bent geboren, jou Papa mocht er samen met Mama ook slapen.
Papa stuurde me foto's van jou toen je net was geboren zo wist ik snel wat voor mooi kindje jij bent.
Helaas ging het niet zo goed met jou en moest je een paar dagen onder de lampen liggen,
maar dat zal Mama jou allemaal wel vertellen.

Toen je een paar dagen thuis was ben ik snel gekomen om jou te bewonderen een heel klein ieniemienie mensje was jij, ik heb jou leuke kleertjes gekocht en een mooie Olifant waar je later mee kunt spelen.

Je grote broer Bas is erg lief voor jou als je begint te huilen roept Bas al om Mama, hij geeft je ook veel kusjes.

Tot het volgende verhaaltje lieve Luuk

Els schreef op 25 november 2013:
Erg mooi om te lezen....blijf genieten!

Liefs Els.