Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
Luuk

dagboek

2 juli 2017 - Dag lief, ondernemend ding

Het werd weer hoog tijd dat mama weer wat in jouw dagboek ging schrijven. En inmiddels heb jij je ontwikkeld tot ontdekker. Van alleen op de fiets naar de gymzaal tot klimmen uit het raam en lopen op het platte dak van ons huis. Hieronder het hele verhaal En we gaan meer dan een half jaar terug!
Na alle drukte van Sint Maarten, jouw verjaardag en Sinterklaas ging het feest voor jou gewoon door.
Tot op de dag van vandaag (2 juli 2017) zing jij nog steeds Sinterklaas liedjes en bekijk je filmpjes op YouTube.
Op het moment dat we de kerstboom optuigen krijgen we van onze buren Henk en Ida een mooi kerstdorp voor onder de boom. Jij bent er helemaal aan verknocht. Vooral de jongen met de sneeuwbal, dat is jouw favoriet. Mama vertelt jou dat als er een keer sneeuw ligt wij ook een grote sneeuwbal kunnen gaan maken. Dat zie jij helemaal zitten en daarom sta jij de volgende dag om 06.00 uur ook al bij mama haar bed om te vragen of het al heeft gesneeuwd. Je kan niet wachten! Helaas zal er voorlopig geen sneeuw gaan vallen. Jij gaat weer terug naar bed om dezelfde vraag een uur later nog eens te stellen. Je weet immers maar nooit ...
In de kerstvakantie liet je ons even zien dat je wel weet waar de wc voor gebruikt wordt. Je bent binnen "no time" dag en nacht zindelijk. Topper!
En wat ben je een ontzettende wijsneus ...

Mama: "Luuk, je hebt oren om ermee te luisteren, maar je gebruikt ze nu niet echt."
Jij: "Oo, en m'n ogen dan?"
Mama: "Gebruik jij je ogen nu wel denk je?"
Jij: "Ja, m'n ogen wel, maar m'n handen niet."

Op 13 januari is je tante Jolien getrouwd met Joëlle. Jullie zagen er beide prachtig uit en hebben deze dag ontzettend genoten.

Op 23 januari ben je, zoals wel vaker, een dagje bij Coby en Harry. Je bent deze dag niet helemaal fit, maar wel op dreef. Samen met Coby ben je naar een Chinees restaurant gereden om eten af te halen. Bij aankomst zeg jij tegen Coby: "Waar is de Chinees?" Tja, die zijn daar natuurlijk ook lastig te vinden haha. Gelukkig waren er meer mensen die er om konden lachen. Daarnaast zorg jij er wel voor dat de antwoordmogelijkheden van een ander beperkt blijven en dat de vraag in jouw voordeel wordt gesteld. "Wanneer mag ik bij je logeren? Nu of straks?" Eenmaal weer thuis wil mama graag wat vertellen aan Coby. Jij draait je om naar mij en zegt: "Hou je mond!" Je wilde te graag zelf wat vertellen.

Halverwege maart lig je als zo vaak te kletsen en te zingen in bed. Je geeft vervolgens aan last te hebben van lawaai van beneden (we zijn aan het kletsen). Uiteindelijk krijgen we opmerkingen van boven te horen als: "Ik ben er klaar mee!" en "Ongelooflijk!"

17 maart: Coby vraagt aan jou ... "Moet je ook nog plassen trouwens?"
Jij: "Nee, maar ik ben geen trouwens, ik heet Luuk."

25 maart: Je bent wakker en komt beneden bij mama in bed gekropen. Je gaat bij mij op de buik liggen, heerlijk. Terwijl je bij mama op de buik ligt, kwijl je. Oftewel er loopt speeksel uit jouw mond. Jij komt omhoog, veegt jouw mond af en zegt: "Ik smelt!"

25 maart: Huilend kom je bij papa en mama en zegt: "Bas slaat mij terug."
Mama: "Slaat Bas jou terug?"
Jij: "Ja."
Mama: "Dus je hebt Bas ook geslagen?"
Jij: "Ja, en dat wil ik niet."
Lekker eerlijk!

2 april: De vraag komt of je vandaag nog wat hebt uitgespookt ...
En dat is geen rare vraag, want jij vreet elke dag wel wat uit. Donderdag op de fiets naar de gymnastiek, ALLEEN!! Papa moest nog even naar de wc en daar kon jij blijkbaar niet op wachtten en was binnen 5 minuten op school (gymnastiek). De dag daarna was je al op weg naar de Spar, op de traptrekker. En je was al een behoorlijk eind op weg. Zaterdag ben je via het raam, op Bas zijn slaapkamer, het dak opgeklommen. Je wilde de tuin blijkbaar bekijken vanuit een ander perspectief. Engerd!

21 april:
Mama: "Wat heb je gedaan bij de gymles?"
Jij: "Gespeeld in de poppenhoek."
Mama: "Tijdens de gymles gespeeld in de poppenhoek?"
Jij: "Ja"
Mama: "In de gymzaal is toch geen poppenhoek?"
Jij: "Jawel hoor."
Mama: "Nee toch? In de gymzaal is geen poppenhoek."
Jij: "Bij mij wel."
Einde discussie!

14 mei:
Bas en jij zitten gezellig te kletsen. Even later ...
Jij: "Ik kan ook ruzie maken hÚ?"
Bas: "Hoe doe je dat dan?"
Jij trekt vervolgens aan de haren van Bas!
Bas: "Au, dat doet zeer hoor!"
Jij: Zie je wel dat ik dat kan?"

22 mei:
Bijna dacht mama dat ze geheugenproblemen kreeg. Ze stond echt enorm in twijfel.
Mama: "Heb jij de wasmachine aangedaan?"
Papa: "Nee hoor, dat heb je zelf gedaan."
Mama: "Echt? Wat heb ik er in gedaan dan?"
Papa: "Geen idee, maar ik heb de wasmachine niet aangedaan."
Mama: "Nu moet ik echt ff flink nadenken. Wat ben ik dan op dit moment aan het wassen?"
Mama heeft eerst de wasmachine maar even uitgezet en gewacht tot ze de deur kon openen. En toen wist ze het zeker ... Ze zou nooit één handdoek uitwassen! DADER: JIJ!!

27 mei:
Mama zat 's morgens al flink de bestrating te boenen. Op het moment dat ze Bas aan het insmeren was tegen de felle zon, hoort ze jou vol enthousiasme zeggen: "Kijk, ik maak witte stippen."
En bedankt Luuk, dat was geen verf, maar epdm-lijm.
Even later was je zo vriendelijk om even de bank in te vetten met zonnebrandcrÚme.

Nou, je hebt het wel kunnen lezen... je bent een dikke boef! Maar we genieten van jou lieverd. Je bent recht door zee. Je wilt van A naar B en dat gaat jou ook lukken. Een echt doorzetter die weet wat hij wil.

Reageer  

20 november 2016 - 4 maanden later

Dit moet wel een enorm verhaal worden. Zo zie je maar weer dat 4 maanden niets voorstellen, maar wat jouw ontwikkeling betreft wel. Wat ga je hard!
Inmiddels alweer vele uitstapjes gemaakt met elkaar, zoals: een dagje speeltuin Beerta en het festival Art Carnivale.
Maar in juli heb je ook leren fietsen zonder zijwieltjes. Papa had er nog niet zoveel vertrouwen in, maar naar eventjes geoefend te hebben ging jij als een speer. En wat was je trots! Net zoals papa, mama en jouw grote broer Bas. Nog geen drie jaar en daar ging je ...
Dus de fiets, zonder zijwieltjes, ging uiteraard mee naar de camping. Dit jaar stonden we met een vouwwagen op camping de Berenkuil. Het weer was zeker niet fantastisch, maar wat heb jij je vermaakt. Met de kont in de zandbak kon jij je uuuuren vermaken en daarnaast genoot je elke avond van de Berenpret. Jullie vriendje op de camping was helemaal verbaasd toen hij jou zag fietsen: "Hij kan én praten én al fietsen!"
Op 17 augustus liep je naar papa toe en zei: "Kijk papa!" Via jouw neus had het buisje uit jouw oor een weg naar buiten gevonden. Dat was nummer één. Tot nu toe zit het andere buisje nog wel in jouw andere oor.
In de zomervakantie zijn we ook nog een dagje naar Tierpark Thule geweest. Een erg leuk park met leuke attracties. En jij?? Jij durft echt overal in. Nog geen drie jaar en jij stapt vrolijk in de achtbaan. Zowel de man bij de kassa, als Coby en mama twijfelden behoorlijk, maar jij wist het zeker en hebt genoten. Net als in de bobslee als op de jetski. Het kon niet gek genoeg! En die ene hoge glijbaan? Mama hoefde niet mee, dat deed je wel even alleen. Pff, spannend hoor zo'n stoer mannetje.
Eind augustus of ergens begin september hebben Jolien en Joëlle een katje opgehaald, genaamd Jojo. Wat ben jij verliefd op dit schattige katje. Als jij niet allergisch was geweest, dan hadden we die zelfde dag nog een kitten voor jou gehaald. Wat lief om te aanschouwen.
Vanaf vrijdag 16 september ging je een weekend op pad met opa en oma. Die vrijdag met de boot richting Schiermonnikoog om daar twee nachtjes door te brengen. En jullie hebben genoten met z'n allen. Zo leuk! Tot op de dag van vandaag heb je het nog steeds over de boot. Dat was genieten dus! En voor herhaling vatbaar, zoals opa en oma vertelden.
En dat was nog niet de laatste vakantie van dit jaar. In oktober zijn we, samen met opa, oma, Jolien en Joëlle naar de Ardennen geweest en hebben een week vakantie gevierd in Stoumont. Onderweg, richting België, heb je een heel gesprek met Jolien. Tijdens het gesprek ontdek jij de tongpiercing van Jolien, waarop jij reageert met: "Hé, die heb ik ook!" Jolien legt jou geduldig uit dat jij geen tongpiercing hebt. Waarop jij reageert met: "Nou, ik heb wel een piemel!" Tja, die heeft Jolien dan weer niet inderdaad.
Tijdens het weekje Ardennen kwamen we heerlijk tot rust. Jij was heerlijk ontspannen en liet alles geduldig over je heen komen. Je genoot van een wandeling door het bos, maar ook van de rondvaart door de grotten van Remouchamps.
Tijdens de vakantie had je ook nog een leuk gesprek met oma. Oma legde jou uit dat jij bij mama in de buik hebt gezeten als baby. Vervolgens vertelt oma aan jou dat mama bij oma in de buik heeft gezeten. Jouw antwoord: "Helemaal?" (met opgetrokken wenkbrauwen).
En dan breekt er ineens een tijd aan van veel feestje: Sint Maarten, jouw verjaardag, Sinterklaas. Jij zag waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer, want tijdens het zingen voor Sint Maarten liep jij alvast in de tijd vooruit. Jij zong luidkeels Sinterklaasliedjes. Uiteindelijk had je zelf door dat het wel heel grappig was en zei dan ook: "Grappenmaker" en lachte om jezelf. Gelukkig hielp jouw broer je er doorheen, want die wist de mensen wel even uit te leggen dat Sinterklaas morgen al in het land kwam. Tja, verwarring alom. Sharon en Marije (die met jullie meeliepen) hebben dan ook smakelijk om jou gelachen.
En twee dagen later werd je dan alweer 3 jaar. Wat een feest en wat een verwennerij. Dit keer konden we echt merken dat je het allemaal heel bewust meemaakte en dat je ook wel in de gaten had hoe het nou allemaal werkt tijdens zo'n verjaardag. Nadat de visite allemaal was vertrokken ben je direct heerlijk gaan spelen met alle nieuwe speelgoed. En het is genieten om jou te zien spelen. Je houdt van bouwen, met duplo en Playmobil.
Tja Luuk, drieënhalve week te vroeg geboren, maar nu al een hele vent. Een mannetje met een eigen willetje. Een ondernemer, met zijn eigen gezellige praatjes. Soms met een beetje minder geduld, en een mannetje met soms een ochtendhumeur haha. Maar daarnaast een heerlijk knuffelmannetje, die ook zeker elke dag om zijn knuffel vraagt. Die heerlijk bij je op schoot kan kruipen en dan gezellig begint te kletsen. Uitspraken als: "Nou, vooruit dan maar" of "Doe ik straks wel" of "Dat dacht ik niet", zijn uitspraken die we jou dagelijks horen zeggen. Topper! Zet m op!
Hou van jou. Xxx

Reageer  

23 juli 2016 - Dondersteen, een hele grote

Nou, hier komt weer een heel veel verhaal. Wat weer een ontwikkeling lieve Luuk.
In de meivakantie zijn we, samen met Coby en Marije, een dagje naar Aquazoo geweest. Voor jou een enorm leuk uitje, want je bent gek op dieren. In deze dierentuin mag je sommige dieren ook aaien, zoals aapjes en walibi's.
In de meivakantie heb je mama ook verwend met een moederdagcadeau. Een mooie armband met roze kralen. Zo leuk die zelfgemaakte cadeaus. En wat ben je dan trots om dat te mogen geven.
In de tweede week van de meivakantie zijn we gaan logeren in een Hans & Grietje huisje op de Berenkuil, samen met mama haar zus Jolien. Een midweekje genieten in de speeltuin, in het zwembad en in de speelvijver. Wat heb je genoten. Je hebt het er nu nog over! Papa was in de tussentijd aan het klussen in de tuin, maar kwam natuurlijk ook even op visite, want we konden hem niet te lang missen.
De zaterdag daarna zijn we naar de peuterbioscoop te Veendam geweest. Daar draaide de film Buurman en Buurman. Daar kwamen we er al snel achter dat jij geen zittende kont hebt ... Goh, verrassend haha.
Dat je ondernemend bent is voor ons absoluut niet nieuw. Je klimt over schuttingen, en gaat zelfstandig op pad zodra het maar in jou opkomt. Leuk, weglopen! Maar ook nieuwe dingen ontdekken is leuk. Bijvoorbeeld een fles afwasmiddel laten leeglopen in de keuken. Papa en mama waren dus wel even bezig met schoonmaken, want alles zat er onder. Ondertussen glibberde jij naar buiten om een volgende streek uit te halen. Terwijl papa en mama druk bezig waren in de keuken, leek het jou leuk om jouw broer nat te spuiten met de tuinslang. Op het moment dat mama kon ingrijpen was ook zij kleddernat, want je stopt natuurlijk niet na een waarschuwing. Donderstraal.
In de eerste week van juni heb je de intocht gelopen van de avond4daagse. Veel heb je niet gelopen, want bij papa op de nek was het een stuk fijner en overzichtelijker. Prima plekje dus.
11 juni zijn we met opa, oma, Jolien en Joëlle (vriendin Jolien) naar Wildlands geeft in verband met oma haar 60e verjaardag. Een heerlijke en gezellige dag, al zijn we wel van mening dat de oude dierentuin in Emmen mooier was. We hebben de dag afgesloten in het pannenkoekenhuis te Midwolda, waar iedereen iets anders heeft gegeten dan pannenkoeken haha. Daar konden jullie je trouwens prima vermaken in de speelhoek. Niets te klagen dus ....
19 juni was het vaderdag en heb je papa verwend met een ontbijt op bed en een zelfgemaakt cadeau, een geverfde houten sleutelhanger. En wederom zo trots!
In juni hebben papa en mama een vouwwagen gekocht en deze moesten we natuurlijk even uitproberen. We hebben daarom nog een weekendje op camping Wedderbergen gestaan. We hadden het weer niet echt mee, maar ondanks dat konden jullie je prima vermaken. En ondertussen konden papa en mama controleren of alles compleet was.
En nog even terugkomend op jouw avonturen ... Op een morgen zag mama jou de gang in lopen en dacht dat je naar de garage zou gaan. Even later wilde mama poolshoogte nemen, maar je was niet in de garage of in de hal te vinden. Vandaar dat mama toch ook nog maar even buiten ging kijken en daar zag ze jou fietsen. Achterom kijkend zag mama ook dat de garagedeur openstond ... Huh? ... Die kun je alleen maar openen met een afstandsbediening die aan onze sleutelbos hangt. Vandaar dat mama jou ook vroeg waar je de sleutels had. Die had jij nog keurig in de hand. Je had dus de bos van het aanrecht gepakt, bent naar de garage gelopen en hebt de deur geopend. Vervolgens heb jij jouw fiets gepakt en bent op pad gegaan. Rakker! Wat heb je dan een lol haha.
En jou uitdagen is ook geen optie. Je raakt niet snel onder de indruk. Terwijl Coby jou wil verschonen tijdens een uitje naar Ballorig te Assen, vraagt ze jou mee te gaan de wc. Maar daar had jij geen tijd voor en geen zin in. Coby dacht jou daarom te kunnen uitdagen met een soort van wedstrijdje ... Wie het eerst bij de wc is, Luuk of Coby! Waarop jij heel nuchter reageert met: "Coby!" Geen uitdaging dus.
Inmiddels is het een week vakantie en geniet jij volop. Je bent te vinden in de tuin, in het zand, in het zwembad of op de trampoline. Ook speel je graag met vriendjes voor op straat of bij hen of ons thuis. Heerlijk om te zien hoe jij je kunt vermaken. Maar jij zou Luuk niet zijn als je geen streken uit zou houden en zo ook dus deze week. Je mocht een nachtje op papa en mama hun bed slapen, omdat het op jouw kamer zo warm was. Bas lag er ook en dat is natuurlijk al een groot feest. Al snel viel Bas in slaap, maar was jij nog niet van plan om te slapen. Een keer uit bed komen was dus ook niet bijzonder. Mama heeft jou weer teruggestuurd op bed en is in de kamer gaan zitten. Even later hoort ze jou kwebbelen in de tuin en gaat dus even kijken. Maar geen Luuk ... Op het moment dat mama zich wil omdraaien ziet ze jouw hoofd onder de tuintafel vandaan komen. Mama loopt naar jou toe en daar zit je dan, keurig onder de tafel te kletsen tegen een poppetje in jouw hand. Op het moment dat mama bij jou is, laat jij een brede grijns zien en zegt: "Ikke was verstopt!"
Heerlijk ding ben je ook hè?

Reageer  

Reactie van carin loer op 1 augustus 2016
wahaha, nou ik lees j
het inmiddels al weer, luuk op avontuur, eigenlijk kunnen papa en mama daar best een boek van maken, maar misschien maken ze er wel eentje van mama"s dagboek van jou, onder de noemer, de avonturen van luuk. geniet lekker op je vakantie, en ik lees straks wel weer over je avonturen op de berenkuil in drente 2016. mazzel lieverd. dikke knuf. carin.

9 april 2016 - Snelle ontwikkeling

Hey lieve Luuk. Wat ontwikkel jij je ineens snel en wat doet jou dat goed. We zien jou met een noodgang scheuren door het dorp op jouw loopfiets en het puzzelen is één van jouw favoriete bezigheden geworden. Alleen moet je nog even leren dat je een staart van een beest niet moet aanzien voor een piemel haha. En dan nog het kletsen. Tjee, wat weet jij je ineens goed te verwoorden. En wat maakt dat het voor jou een stuk makkelijker. Niet zo snel meer gefrustreerd, omdat iedereen om jou heen nu begrijpt wat jij graag wilt of juist niet.
Inmiddels geniet jij ook op de peuterspeelzaal. In het begin vond je het maar niets dat papa ook weer naar huis ging, maar nu ga je met plezier heen. Inmiddels heb je al met de groep eieren gezocht in verband met Pasen en ben je naar het theater geweest om daar de voorstelling van Dribbel te zien.
Kleuren is leuk, maar je beseft je nog niet dat dit alleen op papier moet. Zo hebben we al een tekening ontdekt op de vloer, in de kasten van Bas en op de muren van de slaapkamers.
Een kort maar krachtig verhaal vandaag. Ga zo door lieverd. We houden van je .... Xxx

Reageer  

Reactie van car4in loer op 1 augustus 2016
hey kleine rakker, je mama heeft gelijk wat betreft je ontwikkeling, die gaat ook heel snel. papa en mama zien het van heel dichtbij, wij van een afstand en niet dagelijks, dus valt het ons nog meer op dan iemand die jou elke dag ziet. jij komt er wel hoor, ieder op zijn eigen manier. elke x een groot plezier om te lezen wat er allemaal met je gebeurd en war jij uitvreet. geen dag is saai met jou. het is nou 1 augustus 2016 alweer, en zitten midden in de hollandse zomer.jij hebt nou zomervakantie van de peuterspeelzaal. ik kijk uit naar het volgende verhaal over jouw kort maar krachtigleventje, en hoop nog op vele ontwikkelingsavonturen. dikke knuf voor jou luuk.

23 februari 2016 - Deugniet

Zo Luuk, jij staat je mannetje wel. Jij weet wat je wilt en hoe je van A naar B wilt. Bas heeft het soms maar lastig met jouw sterke doorzettingsvermogen.
Je gaat nu sinds een paar maanden (vanaf januari) naar de peuterspeelzaal. Ook daar heb je al laten zien dat je het niet direct met alles eens bent. Je laat het niet zomaar gebeuren dat papa jou daar achterlaat.
Een deugniet, maar wel een enorm knuffelende deugniet. Als je tussen papa en mama in slaapt op het grote bed, voelen we af en toe een armpje om ons heengeslagen worden en overdag ben je ook niet vies van de knuffels en kusjes.
Je bent motorisch een sterke jongen die nog steeds van klimmen, klauteren en wurgen houdt. Maar begin januari zijn we erg van je geschrokken. Je stond al bijna bovenaan de trap, toen je met een rotgang al rollend weer naar beneden kwam. Je huilt vijf seconden, pakt je knuffels onder de arm en stapt dapper weer naar boven. Alsof er niets is gebeurd, maar bij papa en mama zit het hart nog in de keel. Eenmaal boven aangekomen zeg jij nog: Trap ... Ploep ... Mag niet!
In januari hebben we nog heel even sneeuw gehad, waar we lekker van konden genieten. Althans ... Wij .... Jij vindt sneeuw maar koud en nat.
Eind januari ben je met papa naar het Martiniziekenhuis geweest voor de Provocatietest. Hieruit is gebleken dat je geen lactose-intolerantie meer hebt. Dat is fijn nieuws!
En dat je een eigen willetje hebt, bleek ook eind januari weer. Je was op visite bij Coby en Harry en het was de bedoeling dat je weer naar huis ging. Maar de woorden die je daar heel duidelijk kon zeggen waren: Blijf hier! En als Coby vroeg: Waar gaan we heen? Was jouw antwoord: Nergens!
Dappere, lieve, peuterende Luuk. We houden van je!

Reageer  

Reactie van CAR4IN LOER op 16 maart 2016
lieve lieve luuk, rap als water, je ziet geen gevaar, onbevangen en met open ogen treed jij je nog jonge leventje tegemoet. jij komt er wel, al moet je nog veel leren.nee vind jij niet leuk, maar soms behoed het je voor gevaarlijke dingen, maar dat leer je nog wel tzt. houden van je, enne, blijf jezelf

29 december 2015 - Het einde van 2015 in zicht

Lieverd, wat laat jij het toch allemaal heerlijk over je heen komen. En dan hebben we het over al die feestdagen. Maar jij laat je daarom zeker niet weg cijferen en komt flink voor jezelf op. Je begint inmiddels steeds meer te kletsen en daar waar het je niet zint laat je eens even flink van je horen. Papa en mama zitten soms uitgeput op de bank door jouw capriolen. Niets is te gek haha. Een echte Loer wordt er al gezegd.
19 november begon de Sinterklaas-pret. Je mocht jouw schoentje zetten en wat kun jij zingen. Je hoeft een lied maar één keer te horen en je zingt het vervolgens uit volle borst mee. Eind december zong jij nog steeds de Sinterklaasliedjes en gek is dat niet. Je hebt Sinterklaas zo vaak voorbij zien komen, dat je nu bijna fan van die man bent. Het lied " Zie ginds komt de stoomboot" is jouw favoriet. Tante Janet heeft voor de kerstdagen dan ook het juiste cadeau voor jou uitgezocht, namelijk: een pop van Sinterklaas, een pop van Zwarte Piet en het paard van Sinterklaas. Geweldig!
Waar je de Sint allemaal hebt gezien? Tijdens de intocht, op de school van Bas, in de trein (samen met opa en oma), bij oma op het werk. En bij de familie Loer en bij opa en oma bracht hij ook nog eens cadeaus.
Terwijl jij nog druk de Sinterklaasliedjes aan het zingen was, liet jij je verwonderen door alle mooie versieringen die kerst met zich meebrengt. Prachtig vond jij het om door Tuinland te lopen en prachtig vond jij de kerstboom.
En niet te vergeten .... Wat vliegt de tijd. Na de kerstvakantie mag jij starten op de peuterspeelzaal bij juf Roelie. Spannend, maar wat ben jij er vreselijk aan toe. Papa en mama denken dat jij er snel heel veel gaat leren en hopen dan ook dat je er voldoende uitdaging vindt, want die ben jij zeker nodig.
Lieverd, deugniet, klonterkont ... We love you!

Reageer  

Reactie van carin loer op 16 januari 2016
nou ja zeg, hoe noemt mama jou nou?
klonterkont?
nou ja zeg!!!
en als dit zo zou zijn, geeft niet hoor, het mag, je bent ook nog maar 2.
een heerlijke knul, die dit nieuwe jaar 2016 een grote stap gaat maken.
en wel, naar de peuterspeelzaal, de voorloper van groep 1.
ik denk niet , dat jij daar problemen mee hebt.
je gaat straks heel veel leren , net als bas heeft gedaan, en ga ook jij heel veel vriendjes maken dit nieuwe jaar.
de drukke maand december ligt achter ons, en op dit moment ligt er sneeuw buiten.
voor jou en je broer, hoop ik op nog genoeg sneeuw deze winter, en dat jij je heerlijk uit mag leven buiten de deur met dit witte goedje wat maar zo uit de lucht komt vallen.
ben heel benieuwd hoe jij je gaat ontwikkelen op de pz.
dikke knuf luuk.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende